Successen moet je vieren en delen en als je tegen een muur aanloopt, dan leer je daar van (in ieder geval, dat hopen we dan maar). Hier neem ik je wekelijks mee in mijn 'everyday' life. Soms heel spannend en soms heel saai. Van mijn gekluns van koffie over witte blousen heen gooien, belangrijke namen vergeten tot het aansluiten van een lamp en het binnenhalen van een handtekening: Het hoort er allemaal bij! Misschien leer je er nog wat van of moet je er vooral heel hard om lachen (van plezier of door plaats vervangende schaamte). Anyhow; mijn dagelijkse leven, vind je hier.

Zijn we daadwerkelijk autonoom?

Femizine is een week online: van netwerken, interviews uitwerken in een hippe koffietent tot brainstormen over autonomie... Want zijn we wel echt daadwerkelijk autonoom óf denken we gewoon heel graag dat we dat zijn? 

Lees meer »

Here we go

Femizine is online! Met veel spanning wacht ik nu waarschijnlijk de eerste reacties af. Wat er voor zorgde dat ik deze stap durfde te maken was dat een vriendin van mij tegen mij zei; 'Denk je nou niet dat ik het allemaal spannend vind, ik denk ook vaak genoeg wie zit er nou op mij te wachten!'. Terwijl ik er juist 100% van overtuigd was dat deze meid fluitend door het leven ging en niet eens nadacht over dat mislukking überhaupt een optie was. 

Lees meer »