Nikita

Van nature nieuwsgierig en een passie voor schrijven ga ik op zoek naar interessante en inspirerende verhalen, zoek ik naar tips, trucs en kennis, om dit op Femizine te delen!

Ik ben Nikita Stegeman, geboren ('92) en getogen in Zwolle/Hasselt, en op mijn 17e naar Amsterdam verhuisd.

In Amsterdam vond ik vriendinnen, ik verhuisde van de ene kant van de stad naar de andere kant en weer terug. Ik studeerde, ik ging uit, en bouwde aan mijn carrière. Van de zorg, naar make-up artist & manager bij M.A.C. Cosmetics naar de sales in het bedrijfsleven.

Momenteel werk ik als Associate Manager Talent Acquisition op de Zuidas. 

Esther

Nadat Esther Schaefer een aantal jaar werkzaam was in de sales heeft ze besloten om het over een totaal andere boeg te gooien:
Esther woont waar de wind haar brengt. Zo ontdekt ze, samen met haar vriend, de allermooiste plekjes. Naast het reizen werkt ze momenteel als freelance copywriter.

Esther is geïntrigeerd door alles wat met zelfontwikkeling, psychologie, lichaam en voeding te maken heeft. "Hoe creëer je je eigen pad en hoe zorg je nou écht goed voor jezelf?" Zijn vragen waar Esther zich dagelijks mee bezig houdt. 

De combinatie van werkervaring, interesses, passie voor schrijven en haar nieuwsgierige, open houding, maakt dat Esther de perfecte gast schrijver is voor Femizine.