Voor en door carrière vrouwen

Inspirerende carrièrevrouwen delen hun verhaal met Femizine. Elke twee weken lees je een nieuw verhaal. Verhalen die je raken en ontroeren, verhalen die je herkent of waar je gewoon even heel hard om moet lachen. De verhalen barsten van de wijze lessen. Samen met mijn tips en tricks die je allemaal kan gebruiken om aan de slag te gaan met jouw eigen carrière.

Grote ambities vragen ook om keiharde ontspannen en goed eten. Daarom deel ik inspirerende, ontroerende en gewoon leuke kijk- en leestips.

 

Over mij

Er zijn zoveel magazines, website, acties en initiatieven voor en door vrouwen, met allemaal een eigen insteek, missie & visie. Toch miste ik iets. Ik moest steeds weer zoeken naar dat ene artikel, die ene vrouw of dat ene boek dat mij echt raakte en inspireerde. Ik ben gestopt met zoeken en zelf aan de slag gegaan met 'Femizine'. 

'Femizine’ is een combinatie van alles wat ik heb meegemaakt, heb geleerd en wat ik interessant vind. Van adviseren, begeleiden en ondersteunen van jonge moeders, iemand op haar mooist laten stralen door perfecte make-up, salesgesprekken voeren en alles wat ik laat zien op social media, waarbij het uitgangspunt altijd is: hoe kunnen wij als ambitieuze vrouwen elkaar verder omhoogduwen op al die verschillende carrierladders en dwars door alle glazen plafonds heen, terwijl we toch met onze beide voeten stevig op de grond blijven staan?

Ik ben Nikita Stegeman, geboren en getogen in Overijssel en op mijn 17e naar Amsterdam verhuisd. Dat was in 2009. In Amsterdam ben ik voor het eerst verliefd geworden, gaan samenwonen en heb ik afscheid genomen. Ik vond vrienden voor het leven, mijn hart brak en is weer geheeld, ik verhuisde van de ene kant van de stad naar de andere kant en weer terug. Ik studeerde, ik ging uit, ik vond een baan en weer een andere baan. Van persoonlijk begeleider in een moeder/kindhuis naar makeup artist en manager bij MAC Cosmetics naar recruiter/accountmanager en corporate vlogger/trainer.

 

Wil je meer weten? Naast interviews met Powervrouwen en carrièretips neem ik je elke week mee en geef je een kijkje in mijn leven.