DRESS UP & MAKE-UP! MALÉ X FEMIZINE GIVEAWAY

When they can’t remember your name, make them remember your look

MALÉ en Femizine zorgen ervoor dat jij een fantastische & professionele indruk maakt.

Win een 4 uur durende zakelijke make-over voor 2 personen
t.w.v. € 1.400,-

- Stylingadvies door Personal Styling by MALÉ
- Make-Up Workshop door Femizine

Wat moet je doen om deel te nemen (via instagram):
Volg @personalstylingbymalee
Volg @Femizinenl
Volg @Malémodernbusinesswear
Tag de vriendin of zakenpartner waarmee jij dit wil winnen.

De make-over zal in overleg in 2021 ingepland worden


Lees hier de algemene voorwaarden

 

Femizine x MALÉ

‘Dress for the job you want, not for the job you have’, zei Austin Kleon. Het werkte voor hem: hij schreef 5 bestsellers over succesvol zijn in je werk en stond op het podium bij onder andere Pixar, Google en TEDx.

Uit onderzoeken, onder andere door het Sociaal Cultureel Planbureau, is gebleken dat knappe mensen meer kans hebben op een baan, vaker een hoger salaris hebben, en succesvoller zijn. Naar mijn idee gaat dit hand in hand met het feit dat mensen letterlijk binnen een paar seconden een oordeel vellen bij een ontmoeting; de eerste indruk. Malcolm Gladwell heeft hier zelfs een heel boek overgeschreven, genaamd ‘Blink’. Met kennis uit de neurowetenschap en psychologie toont Gladwell aan dat we ons op slechts enkele details richten om in een ‘blink of an eye’ onze mening te vormen en beslissingen te nemen.

En zeg nou zelf je voelt je toch ook zelfverzekerder als je er netjes en verzorgd uit ziet? Dit heeft uiteindelijk weer direct invloed op jouw business. Daarom hebben Ester en ik onze handen in elkaar geslagen. Samen willen wij er voor zorgen dat jij, als zaken vrouw, uitstraalt wat je in huis hebt. Bij Ester kun je terecht voor stijl advies en bij mijzelf voor Make-Up Advies. Een combinatie hiervan is ook mogelijk! 

Om ons samen te introduceren starten wij met een ontzettend gave winactie t.w.v. € 1.400,-

 

De prijs:

Make-Up Workshop              90 minuten        ter waarde van € 182,- incl. btw 

Je wil graag leren welke technieken en welke kleuren je moet gebruiken om de sterke punten in je gezicht nog meer te accentueren. Hoe breng je nou die foundation en blush perfect aan en wat doen de juiste kleuren voor je gezicht? In anderhalf uur tijd creëren we een volledige (zakelijke) look met jouw eigen producten, uiteraard neem ik zelf ook een volle koffer mee zodat ik je eventueel nieuwe looks aan je kan introduceren. De keuze om de focus te leggen op jouw eigen producten is zodat je direct thuis aan de slag kan gaan.

 • Workshop
  Stap voor stap gaan we samen jouw gezicht opmaken. Hierbij wordt één kant van je gezicht opgemaakt zodat jijzelf de andere kant op kan maken. De make-up artiest doet één wenkbrauw en jij doet één wenkbrauw, hetzelfde geldt voor de rest van je gezicht. Zo leer je de juiste technieken op basis van jouw wensen en gezichtsstructuur.
 • Kleuradvies
  Op basis van jouw persoonlijke stijl, huidskleur en pigment én wat je wil uitstralen krijg je een advies over de kleuren die er bij jou voor zorgen dat je er representatief en krachtig uitziet. Daarnaast wordt basis uitgelegd van de kleurentheorie, zodat je zelfverzekerder kan gaan experimenteren met verschillende kleuren. Uiteraard bespreken we ook de absolute do’s and dont’s!
 • Productadvies
  Door te kijken naar de structuur en behoeften van je huid, zullen we bespreken met welke producten je het best kan werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld matte of juist glow producten, het gebruik van primers en welke kwasten het gewenste resultaat zullen behalen enzovoort. Goed om te weten dat de make-up artiest niet gebonden is aan een merk en zij geen producten verkoopt. De adviezen zijn dus volledig objectief.

 

Personal styling advies      120 minuten        ter waarde van € 550,- incl. btw 

Bij Personal Styling by MALÉ begrijpen we dat je een drukke baan hebt, sociale verplichtingen en misschien ook nog een gezin. Tijd voor het vinden van nieuwe sets, die is er gewoon niet altijd. No worrieswe got you covered.  

Op basis van wat jij invult op de vragenlijst (waarop je aangeeft wat je budget is) stellen wij een persoonlijk moodboard samen, die we daarna samen bespreken tijdens ons telefoongesprek. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag voor jouWe selecteren en cureren de juiste kleding speciaal voor jou. We kijken niet alleen of een item mooi is en bij jou past, maar ook naar de stofsamenstelling, hoe de stof aanvoelt op de huid, waar het is gemaakt en hoe de service is van het merk. Zo weten we zeker dat de kwaliteit en service gelijk is aan de standaarden van MALÉ.

In de studio van MALÉ passen we de sets door en kijken we samen hoe deze bij jou passen. Kledingstukken die nog net niet helemaal goed zitten, maar door een kleine aanpassing perfect zullen zijn, spelden we af. 

Wat gaan we doen bij GET ME A COMPLETE NEW WARDROBE?

 • Op basis vanjouw budget zoeken en bestellen wij voor jou wat ontbreekt in je kast (circa 5 sets). Bestellingen plaatsen we op basis van het oordeel van twee stylisten; vier ogen zien altijd meer dan twee.
 • We maken de sets van te voren, zodat wanneer jij komt passen alles al in de juiste setsklaar hangt.
 • We zorgen ervoor dat je de kleding die we voor je bestellen goed valt te combineren, om het je zo makkelijk mogelijkte maken.
 • Je komt langs voor eendoorpassessie van circa 2,5 uur in een fijne setting, waarin we je eerlijk en straight to the point advies
 • Voor deze winactie geldt uitsluitend het advies. Kleding die je aan wil schaffen op basis van de door ons geselecteerde sets is niet inbegrepen bij deze actie en dien je dus zelf te betalen.

Voor meer informatie ga naar