Viva400, genomineerd!

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 11:00

Gisteren kreeg ik opeens een e-mail "Gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor de VIVA400 2020". Hoe ontzettend gaaf!

De Viva400 nomineert elk jaar 400 inspirerende en ambitieuze vrouwen in 4 categorieën. Ik ben genomineerd in de categorie 'Business & Creatie'. Natuurlijk wil ik graag winnen, maar ik voel me al een winnaar nu ik tussen al die andere topvrouwen sta dankzij Femizine. Daarnaast is dit voor mij een geweldige database, ik zou het liefst al deze vrouwen willen vragen hoe zij zijn gekomen waar ze zijn, wat ze daarvoor hebben moeten doen en wat zij daarvoor hebben moeten laten.

Ook Fabienne en Sarah zijn genomineerd; twee inspirerende vrouwen die ik voor Femizine heb mogen interviewen. Lees hun verhalen dan ook zeker even!

Sinds de nominatie bekend is, is mijn social media ontploft en krijg ik berichtjes van wildvreemden dat ik hen inspireer. Wauw! Het bevestigt dat ik op de juiste weg ben. Ik heb nog veel plannen in petto, ideeën die ik wil uitwerken, maar ook bij mij hebben de beperkingen van COVID19 hier invloed op gehad. 

Hoe dan ook: Ik kan niet wachten om nog meer artikelen met jullie te delen, professionals hun tips en trucs te laten delen en al die inspirerende vrouwen het hemd van het lijf te vragen! 

En als je wil stemmen, op mij of op iemand anders: Klik dan hier !

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.